Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Україна обов'язково переможе, ми повернемося додому"

переглядів: 63

Як тебе звати: Інна

Скільки тобі рочків: 6

Місто, де народився: Харків

В якому місті ти мешкаєш зараз, та чи воно тобі подобається: зараз я живу в селі Скаливатка, Черкаської області. Через дорогу від нашого будинку починається місто Ватутіне. Воно маленьке, але красиве. Туди я хожу в школу в перший клас, там є дуже гарний парк і річка.

Чи з'явилися нові друзі: так, однокласник Даня та Ніка, яка вчиться в паралельному класі.

Що допомагає тобі бути сильною і хороброю дівчинкою: я дуже скучаю по рідному місту, по своїм друзям, по бабусі і дідусю, які залишилися в Харкові. Але тут зі мною мама, інші бабуся і дідусь, кіт Жора, раніше і нас ніколи не було кота, а я про нього мріяла. Я багато малюю, роблю поробки і граюся з котом.

Чого тобі зараз не вистачає: миру і рідного міста, моїх друзів з якими були у садочку, книжок і іграшок, своєї кімнати, морських свинок, яких довелося віддати бабусі і дідусю.

Чим би ти хотіла поділитися зі Святим Миколаєм: Україна обов'язково переможе і ми повернемося додому! Кому і за що ти вдячний: збройним силам України, які нас захищають.

Про що ти мрієш: я люблю малювати, робити поробки, грати Лего. То мені б хотілося отримати набір для творчості чи набір Лего Френдс.

Дякуємо Святому Миколаю за таку чудову ініціативу! Додаємо один з малюнків Інни.

Україна обов'язково переможе, ми повернемося додому

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харків 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення освіта внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій