Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Поліна Опанасюк

"Україна майбутнього – це країна, в якій кожен громадянин відчуває себе важливим"

переглядів: 68

Опанасюк Поліна, 9 клас, Запорізька гімназія №38 Запорізької міської ради

Вчитель, що надихнув на написання есе: Педенко Вікторія Вікторівна

"Моя Україна майбутнього"

Моя Україна – це місце, яке я надзвичайно ціную і з яким пов’язую своє майбутнє. Я впевнена: моя батьківщина завжди була і залишається країною, що має великий потенціал. І сьогодні, розглядаючи її перспективи, я бачу яскраве майбутнє країни, де я народилася і виросла, прекрасне майбутнє рідної землі, багатої історією, культурою та природною красою.

Уявімо собі Україну майбутнього. Це справедливість і добробут. Це рівні можливості для розвитку кожного громадянина. Це освіта, доступна для кожного, незалежно від соціального статусу чи місця проживання. А головне, що кожен хоче вчитися!

У майбутньому Україна - інноваційна країна, в якій підтримуються стартапи та наукові дослідження, що сприяє розвитку нових технологій і виробництва. Наша країна - відомий світовий центр інвестицій та технологічного розвитку.

У майбутньому Україна - здорова країна, де система охорони здоров’я надає якісні послуги усім громадянам. а медичне обслуговування постійно вдосконалюється, що також сприяє покращенню здоров’я українців. Свідомі українці - а таких більшість - приділяють належну увагу здоровому способу життя: зранку виходять на пробіжку, відмовилися від шкідливих звичок, піклуються про своє правильне харчування.

Природа України – найбільший скарб. Відповідні державні органи прикладають максимум зусиль для збереження навколишнього середовища. Мої співвітчизники сортують сміття, пересіли на велосипеди та електромобілі. В Україні розвивають відновлювальні джерела енергії, а підприємства зменшили до мінімуму викиди шкідливих парникових газів. Ліси, парки, озера та річки чисті та облаштовані для відпочинку українських родин та іноземних гостей.

Україна майбутнього - це розвинена та стабільна економіка. Тут створені сприятливі умови для бізнесу, відкриті нові ринки та залучені іноземні інвестиції. А звичайні українці отримують зарплатню, яка дозволяє під час відпустки усією родиною відправитися мандрівкою рідною Україною, чи злітати за кордон, чи гідно відпочити на морському або океанському узбережжі. А довгими тихими вечорами родини збираються разом: онуки, діти, батьки, дідусі та бабусі, - щоб розповісти, як пройшов день, поділитися своїми планами на майбутнє, помріяти...

Моя Україна майбутнього – це країна, в якій кожен громадянин відчуває себе важливим і вільним. Кожен Українець працює над будівництвом світлого майбутнього, де усі наші мрії та амбіції стають реальністю.

Моя Україна майбутнього – це країна, яка постійно розвивається, країна можливостей та надій, країна, якою пишаються її громадяни. Наше майбутнє залежить від наших дій сьогодні, від молодого покоління. Саме тому, я зрозуміла, що треба вчитися, розвиватися, кожен день свого життя пізнавати щось нове та корисне для себе, самовдосконалюватися. Бо ми — громадяни України майбутнього, її надія та опора! І тільки разом, борячись зі злом, творячи добро, ми зможемо побудувати сучасну, процвітаючу країну!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Запоріжжя 2022 2023 Текст Історії мирних молодь діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій