Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Ворон

"Україна – це вільна, демократична держава, що розташована в самому центрі Європи"

переглядів: 18

Ворон Наталія

Б-21, Фаховий коледж технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки

Вчителька, що надихнула на написання – Чернюк Ірина Любомирівна

Чому бути українкою – це моя суперсила?

Я є українка, мої діди, прадіди теж українці. Вважаю, що належність до української нації - це велика честь для мене.

Бути українцем чи українкою саме на цей час - це і є суперсила, тому що ми живемо в країні війни, де кожен повинен вміти допомагати, відстоювати свободу та вміти чути інших.

Суперсила українців - це витримати важкі часи і не впасти духом в скрутну хвилину, вірити в свою країну на рідній землі, - не тікаючи з неї.

В України також є суперсили - це воля, це прагнення свободи: в слові, в діях, в думках. Українська історія, українська культура - це також є своєрідна суперсила. Українські традиції, українська гостинність „хлібом - сіллю" не зрівняється ні з якими іншими країнами.

Українські письменники - це одна з важливих суперсил нашої Батьківщини, адже кожен із них багато чого досяг у житті, українські твори перекладають іншими мовами. Українські співаки, музиканти минулого і сучасності звучать в інших країнах, і це наша гордість.

Наша природа, памʼятки не є гіршими, ніж в більш популяризованих державах. Це доводить велика кількість туристів, навіть під час війни.

Суперсилою нашої України можна назвати збереження архітектурних пам’яток, які до цього часу в хорошому стані.

На мою думку, українці - це люди, які багато бачать, відчувають, страждають, але вірять і відстоюють, не здаючись . Українець - це не просто національність у документах, це велика честь належать до цієї нації. Справжній українець ніколи не зрадить своєї Батьківщини, яка б ситуація в ній не була.

Під час війни кожна вірна країні людина показує себе в донатах, в мужності на полі бою, у допомозі іншим не падати духом, а головне -залишатися на рідній землі, не тікаючи з неї до іншої країни.

Україна - це вільна демократична держава, що розташована в самому центрі Європи. Хоч вона і не належить до найрозвиненіших країн, але кожен українець назве свою Батьківщину найпрекраснішою і найріднішою домівкою.

Я вірю, що новий світ буде відкритим, вільним, чесним і мирним. Він буде наповнений новими суперсилами, так як і кожен українець у ньому. Тому бути українкою – це моя суперсила.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Луцьк 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій