Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Вадим Тищенко

"У Вадима залишилися син і брат"

переглядів: 61

57-річний Вадим Тищенко загинув 26 травня 2023 року від ракетного удару російської армії по медзакладу в Дніпрі. Він був працівником ветеринарної клініки, розташованої неподалік. Коли стався вибух, перебував у дворі біля технічної споруди. Цей ворожий ракетний удар відібрав життя ще трьох людей.

У Вадима залишилися син і брат

Вадим народився та мешкав у Дніпрі. Закінчив школу №31, опісля – Дніпровський транспортно-економічний фаховий коледж. Був найманим робітником у ветеринарній клініці: допомагав класти тротуарну плитку, косити траву, виконував різні технічні завдання. На дозвіллі Вадим займався спортом – бігом і силовими вправами.

«Гарна, відповідальна людина. Великий професіонал. Ми долучали його до будівельних робіт в нашій клініці ще на початку. Увесь кахель, тротуарна плитка перед будівлею та позаду зроблені золотими руками Вадима Тищенка. Найскладніші завдання він виконував дуже ретельно. Завжди відгукувався на додаткову роботу. Від початку повномасштабної війни Вадим був волонтером: будував барикади, долучався фінансово», – розповів Андрій Малишко, власник ветеринарної клініки, де працював загиблий.

У Вадима Тищенка залишилися син і брат.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дніпро 2022 2023 Текст Історії мирних чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій