Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Станіслав Болдарев

"У нього залишились дружина та двоє дорослих синів"

переглядів: 57

4 квітня 2022 року російські війська спробували піти на штурм поблизу селища Нижнє Гірської громади на Луганщині, щільно обстрілявши його. В той день від снарядів окупантів загинув місцевий житель Станіслав Болдарев.

У нього залишились дружина та двоє дорослих синів

Станіславу було 55 років. 16 із них він пропрацював шахтарем. Отримував відзнаки за важку роботу – мав нагрудний знак «Шахтарська слава» усіх трьох ступенів. Також 14 років Станіслав працював токарем.

«Він був ніжним та чуйним чоловіком, люблячим батьком. Станіслав завжди намагався зробити так, щоб наша сім’я нічого не потребувала. Мав золоті руки. Ніколи не залишався осторонь чужого горя», – згадує про загиблого дружина Олена Болдарева.

Станіслава поховали на кладовищі «Зелена роща» в тимчасово окупованому Лисичанську. У нього залишились дружина та двоє дорослих синів. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Нижнє 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій