Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Надія Пантеліївна Сітано

«У місті загинуло дуже багато людей»

переглядів: 21

Місто почали обстрілювати "Градами", а 26 лютого з літаків скинули на нього три вакуумні бомби. Вони зруйнували будівлі на території військової частини і завдали великих руйнувань найбільшому міському житловому масиві "Дачний". Кілька приватних будинків там розбиті вщент, а у багатоповерхівках навколо епіцентру вибуху вилетіли вікна.

Російські загарбники щодня обстрілювали Охтирку з реактивної артилерії та здійснювали авіанальоти. У місті загинуло дуже багато людей.

Я працювала в пекарні. З колективом ми випікали хліб та роздавали людям, бо у місті нічого не працювало. Людей було дуже багато. Від роботи у нас були обпалені руки, але ми не могли не працювати. 

Через стрес у мого чоловіка стався інфаркт. На щастя, у  місті були лікарі та витягли його. Сподіваюсь, що скоро ситуація у країні зміниться.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Охтирка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій