Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Мельник

"У мене зникло почуття страху"

переглядів: 401

Ольга разом із чоловіком із обмеженими можливостями, донькою та двома онучками 9 та 13 років виживала у підвалі багатоквартирного будинку до початку квітня 2022 року. Родина заздалегідь купила води та продуктів. Сподівалися, що цього вистачить, аби вижити. Із ними у підвалі було ще близько 30 дорослих та 6 дітей. 

"Коли прилітав літак, хвилин через 5 починалося бомбардування. Вдарили по дитячому садочку поблизу нашого будинку. Нас підкинуло. Штукатурка падала. Діти плакали. Було дуже страшно. Неможливо було вийти з підвалу. Постійно стріляли. Зв'язку не було. Нічого не знали. Навколо горіли будинки. Ми чекали на зелений коридор. У 8 квартирі поранило дівчинку. Допомоги - ніякої. Ми прощалися з життям щодня", - розповідає жителька Маріуполя Ольга.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Відео Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти переїзд поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода люди з обмеженими можливостями літні люди (60+) діти перший день війни їжа Біженці
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій