Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анастасія Дробович

"У час страшного лиха українці не скорились"

переглядів: 25

Дробович Анастасія
ВХПТУ №5 м.Вінниця, група №7
Викладач, що надихнув на написання есе: Цопа Світлана Григорівна

Чому бути українкою – це моя суперсила?

Мені завжди здавалося, що війна десь далеко й ніколи не може трапитись це зі мною в улюбленій і мирній країні. Але це сталось!

Боляче, що гинуть люди: військові, цивільні, діти і літні. Немає слів, щоб виказати біль втрати! Я розумію, що важливо зараз підтримувати сім’ї загиблих, батьків, які втратили найдорожче – сина або доньку, що віддали своє життя захищаючи нас, дітей, що залишились без батьків. Це страшно! Не віриться, що таке відбувається у ХХІ столітті, але, на жаль, це наше сьогодення.

Велика шана та доземний уклін нашим захисникам! Вони демонструють всьому світу незламну мужність та відвагу, силу духу, професіоналізм у захисті України. Хоча багатьом з них лише 20.

Я горда за свій народ! Пишаюсь його відвагою і безстрашністю, коли звичайні люди з українськими прапорами без зброї зупиняють танки. Розорені і розбиті рашиськими варварами Маріуполь, Бахмут, Авдіївка залишаються незламними. Українці демонструють сміливість, стійкість та непохитну віру в

Перемогу. І у пам’яті виринають слова з поезії М.Рильського: «Я єсть народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була…»

У час страшного лиха українці не скорились, а навпаки війна об’єднала націю і весь світ побачив її суперсилу: незламність, волелюбність, силу духу. На боці України майже увесь світ. Це сповнює мене гордістю, пишаюся тим, що я – УКРАЇНКА! Я – частинка сильної і гордої нації! Слава Україні!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Вінниця 2022 2023 Текст Історії мирних молодь діти безпека та життєзабезпечення Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій