Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Михайлівна

«Тяжко психологічно, але ми з чоловіком один одного підтримуємо»

переглядів: 74

В перший день війни ми знаходилися вдома, в місті Краматорськ, в своїй квартирі. Звичайно, злякалися. Ми вірили до останнього, що війна не прийде в наш дім.

Поруч з нашим будинком прилетіла ракета. Висипалися вікна, і це було дуже страшно. Це дуже нас шокувало.

Нам газ от тільки-но підключили, а так весь час були без газу. Були перебої зі світлом. Ми старалися запастися їжею, воду також запасали. В принципі, в Краматорську все більш-менш: магазини працюють, аптеки працюють, місто живе потроху. Люди повертаються. 

Ми нікуди не виїхали, весь час жили в своїй квартирі. Віримо в наші Збройні Сили, віримо, що нас захистять. Тяжко психологічно, але ми з чоловіком один одного підтримуємо і не падаємо духом. Віримо в нашу армію, віримо, що вона не дасть нам загинути.

Дуже хочеться, щоб війна закінчилася до нового року. Хочеться жити в мирній країні. Ще хотілося б попрацювати, щоб країну відбудували. І щоб наші діти і внуки жили в мирній країні, яка буде інтегрована в Європу.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари літні люди (60+) перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій