Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Барченко

"Третього травня Наталію та її рідних поховали в Умані"

переглядів: 89

28 квітня 2023 року ракетний удар російської армії по житловому будинку в Умані забрав життя 23 людей. Серед них – 43-річна Наталія Барченко. Поряд загинули її сестра Ірина, мама Любов та двоє племінників – 10-річна Алінка й 15-річний Олексій.

Третього травня Наталію та її рідних поховали в Умані

Наталія Барченко народилася на Черкащині. За фахом була пекаркою. Працювала у пекарні – виготовляла хлібобулочні вироби.

Наталія жила в Черкасах в орендованому помешканні, а на Великодні свята поїхала до мами та сестри в Умань, де залишилася ще на деякий час погостювати...

«Наталія винаймала кімнату в людей, із якими я виріс. Я часто заходив в гості. Знав її близько 15 років. Вона була хорошою людиною… Наталія мала повернутись в Черкаси 27 квітня, але мама попросила ще на день залишитись», – пригадав знайомий загиблої Валерій Водзінський.

Третього травня Наталію та її рідних поховали в Умані. У храмі Пресвятої Богородиці Скоропослушниці стояли п'ять домовин.

У Наталії залишився брат Андрій.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Умань 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій