Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Закір’янов

"Тіло мого сина та тіла інших вбитих жителів лежали просто неба"

переглядів: 110

Олександр Закір’янов загинув 30 березня 2022 року в Маріуполі. Він ішов провідати шестирічну дочку, яка мешкала в Кальміуському районі міста. Почався обстріл металургійного комбінату імені Ілліча. Олександр загинув від осколкового поранення в живіт на проспекті Нікопольському.

Тіло мого сина та тіла інших вбитих жителів лежали просто неба

«Доньку він так і не побачив… Бої йшли кілька тижнів, весь цей час тіло мого сина та тіла інших вбитих жителів (приблизно до 40 людей) лежали просто неба. Їх зібрали тільки через місяць і поховали під номерами у загальній могилі», – розповіла мати загиблого Людмила.

Олександрові було 37 років. Народився у Маріуполі. Закінчив Донецький державний університет внутрішніх справ. Працював у виконавчій службі Центрального району Маріуполя. У вільний час займався спортом – боксом та боротьбою.

«Він дуже любив життя і свого трирічного собаку, який загинув у той день разом із ним. Олександр – моя єдина дитина. Він був люблячим сином. Ми із ним були як друзі. Завжди разом», – сказала мама загиблого.

В Олександра Закір'янова залишилися також дві доньки: 6-річна Ясміна та 4-річна Софія.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій