Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Яна Олександрівна Клочко

«Тільки відійшли від подій чотирнадцятого року, як знову почалося»

переглядів: 68

Мені 38 років. Маю доньку-інваліда і шістнадцятирічного сина. Ми з Бахмуту. 

 24 лютого я почула вибухи у Часовому Ярі, коли йшла з роботи. Ми тільки відійшли від подій чотирнадцятого року – як знову почалося. Думали, що за кілька днів усе завершиться, однак помилилися. 

Я дізналася, що було влучання в наш будинок. Ми залишилися без квартири. Наше місто було дуже гарне, а тепер замість нього – руїни.

Коли донька почула вибухи, її почало трясти. Я зрозуміла, що потрібно тікати. У 2019 році доньці зробили нейрохірургічну операцію. Їй не можна нервуватися. Ми зібрали у валізи все, що змогли, і поїхали у Сумську область. Тут мешкають наші родичі. Вони надали житло і всіляко допомагають нам. Ми дуже вдячні їм. І мешканці села підтримують нас.

Залишилися без роботи. Періодично отримуємо гуманітарну допомогу. Зокрема – від Фонду Ріната Ахметова. Дякуємо за неї.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бахмут 2014 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари люди з обмеженими можливостями неповні сім'ї сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій