Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Михайлівна

«Ті, хто скеровує ракети на житлові будинки, - нелюди»

переглядів: 63

Родичі Любові Михайлівни живуть у москві. І вони так само шоковані нападом росії, як і всі українц.

Я з міста Новомосковська Дніпропетровської області. Мені 71 рік.

Мої батьки перевернулися б в гробу, якби дізнались, що ми дожились до війни з росіянами. У нас пів москви родичів. Вони кажуть, що їх президент зійшов з розуму таке коїти. там у нас і брати, і сестри живуть, телефонують до нас. Раніше завжди до нас у гості приїздили, а після подій 2014 року їм до нас дорога закрита. Ми навіть не підозрювали, що колись так станеться.

Мене шокувало, коли росіяни підірвали житловий будинок і там загинуло багато людей. Одне діло - якісь об’єкти бомбити, зовсім інше – житлові масиви. Ті, хто віддає такі команді і ті, хто ракети по будинкам випускає – нелюди.  

У нас повне місто переселенців. Всі допомагають, чим можуть. Моя свекруха померла, ми пустили переселенців в її квартиру. Вони півроку жили там, поки їм житло виділили. Я сьогодні склала дві сумки консервації - чоловік мій повіз її знайомим переселенцям, щоб їх трішки порадувати. У нас часто гуманітарну допомогу дають – я бачу, що черги стоять.

Ми могли виїхати за кордон, але ми любимо Україну. Це - наш дім. Ми будемо жити тут і відбудовувати країну після перемоги.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новомосковськ 2022 Текст Історії мирних пенсіонери психологічні травми безпека та життєзабезпечення літні люди (60+)
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій