Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Балабан

"Тетяна допомагала дітям з онуками, якими не могла натішитися"

переглядів: 87

68-річна Тетяна Балабан загинула 3 березня 2022 від російської бомби, яка влучила в будинок на вулиці Українській в Ізюмі. Того дня не стало також її сестри Валентини, племінника Олександра, його дружини Ірини та їхніх дітей Аріни й Нікіти. Родичі Тетяни переселилися до її будинку вже під час повномасштабної війни.

Тетяну зять Сергій поховав на місцевому цвинтарі

Тетяна народилася на Харківщині. Працювала на Ізюмському оптико-механічному заводі. Після того, як у 2012 там зупинились виробничі процеси, торгувала на ринку ковдрами, пледами, постільною білизною. На пенсії допомагала дітям з онуками, якими не могла натішитися.

«Чоловік Тетяни давно помер. Вона жила зі своєю донькою Оленою, зятем Сергієм та онуками. Коли Сергій побудував новий двоповерховий будинок, Тетяна залишилася у старому», – розповіла місцева мешканка Вікторія.

Тещу Тетяну Балабан зять Сергій поховав на місцевому цвинтарі. Після трагедії він з родиною поїхав спочатку в Куп’янськ, а потім – у Росію. У загиблої також залишилися доньки, онуки та інші родичі в Ізюмі.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ізюм 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій