Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Каріна Мала

"Терпіти постійні докори окупантів стало неможливо"

переглядів: 80

Історію передав Музею "Голоси Мирних" телеграм-канал "Твоя суперсила" Фонду Ріната Ахметова.

Привіт. Я - Каріна, донька матінки-України, щира патріотка і юна захисниця рідної землі, родом з незламного краю працьовитих, сміливих людей - з Херсонщини. Народилася в мальовничому селі Михайлівка, що є частиною Бериславського району. Але після початку вторгнення, переживши частину окупації, терпіти постійні докори окупантів стало неможливо, й моя сім'я прийняла важливе рішення - вийти самотужки з окупації.

Йшли ми, не знаючи, чи дійдемо. Але пишучи цю історію - ви розумієте, що все ж дійшли.  Сьогодні я мешкаю на Львівщині. Вона люб'язно прийняла мене та моїх рідних. Тут добре, але вдома краще. 

Війна внесла свої корективи у життя кожного українця. І моє не є винятком. Я почала цінувати те, що маю, і тих, кого маю. Найбільше цінуєш тих рідних, які сьогодні оберігає мій спокій. Адже не знаєш, чи буде завтра від цих мужніх людей повідомлення чи дзвінок...

Попри війну, у моєму житті є приємні моменти. Наприклад, коли мій братик сюрпризом приїхав з фронту. Або ж коли звільнили моє село від окупації.

Саме завдяки порадам телеграм-каналу "Твоя суперсила" я віднайшла нові сили, натхнення та мотивацію для життя у нових умовах. Дякую телеграм-каналу для підлітків «Твоя суперсила». Ви круті!

Мала Каріна, 13 років 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Михайлівка 2022 2023 Текст Історії мирних діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи окупація Телеграм-канал Фонду Ріната Ахметова
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій