Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Надія Сергіївна Красовська

«Такий страх передати просто неможливо, це потрібно було побачити»

переглядів: 48

Ми проживаємо в Нікопольському районі. Так вийшло, що старша сестра наразі в окупації в Енергодарі, а брат і я тут, діти тут, ще й у нас мама живе, яка перенесла вже другу війну. Нам було видно через море, як бомбили Нікополь, і нам прилітало через Дніпро.

В перший день війни ми тут всі переживали, плакали. Бачили, як ракети летіли через город. Такий страх передати просто неможливо, це потрібно було побачити.

Шокувало, як Херсон взяли. Тоді тут все гуркотіло, ми бачили, як снаряди летіли, і в нас скло у вікнах торохтіло.

Зараз спасибі Фонду Ріната Ахметова, що допомагає, і допомагає дуже добре. На початку продуктів не вистачало в магазинах, а зараз всього вистачає.

Хочеться щоб, швидше все скінчилося, бо нерви на межі, поки не чую гуркоту. А як тільки почую, то не можу передати це - на початку була така паніка, не знала, що робити і що хапати.

Думаю, що після нашої перемоги народ буде дружніше, один одному допомагатиме, більше поваги буде. Потрібно буде відбудовувати нову Україну.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровське 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло непродовольчі товари літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій