Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сергій Горбачов

"Так і не повернуся – потрапив під обстріл і загинув від осколкових поранень"

переглядів: 80

51-річний житель Маріуполя Сергій Горбачов загинув 12 березня 2022 року від осколкових поранень в Лівобережному районі міста.

Так і не повернуся – потрапив під обстріл і загинув від осколкових поранень

Сергій народився та виріс у Маріуполі. Працював у сфері торгівлі. Мешкав на лівому березі. Після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну залишився в рідному місті, однак переїхав на вулицю Панфілова до родини приятеля.

Востаннє сестра Сергія, Олена Бочарова, розмовляла з ним 2 березня 2022. У той період виїхати з Лівобережного району було практично неможливо.

«12 березня брат пішов до своєї квартири. Хотів взяти якісь речі. Однак назад так і не повернуся – потрапив під обстріл і загинув від тяжких осколкових поранень на вулиці Межовій», – розповіла Олена Бочарова.

Майже місяць тіло Сергія пролежало на тій вулиці. 8 квітня 2022 року його поховали на цвинтарі села Виноградне.

«У мирному житті брат працював, планував, мріяв, жив. Він був добрим, сміливим, рішучим. Був люблячим сином, дбайливим батьком, чуйним братом. Мав багато друзів, захоплювався риболовлею. Дуже любив рідне Азовське море», – сказала Олена.

У Сергія Горбачова залишилися донька та сестра.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій