Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Мудранінец Марія Юріївна, Мудранінец Кирило Юрійович, Мудранінец Дмитро Юрійович

"Святий Миколай, подаруй моїй матусі віру, що все буде добре"

переглядів: 91

Я Марія, мені 8р, я навчаюся в 3 класі, вчуся гарно. Моя сімья дуже гарна, матуся дуже любить мене і моїх менших братиків, їх звати Кирилл і Дима, і я їх дуже люблю, вони в мене найкращі. Тато в нас просто супер, він завжди мені допомогае з уроками, бо мама не встигає, бо нас 3 діток, мені дуже шкода її, бо вона дуже устае. А ще дуже переживае за нас, коли повітряна тривога мама плачет завжди і чітае молитву, щоб нас обійшло стороною ракета чі шахід.

Святий Миколай, я дуже прошу допоможи нашим воїнам, щоб ми перемогли, і щоб закінчилося війна, щоб дітки були всі живі і здорові. А ще дуже прошу подаруй матусі моїй віру, що все буде добре. А татові допоможи знайти роботу, бо його звільнили з роботи і він дуже переживае, що не працюе. Мої іграшки, моё все лишилося вдома, коли ми тікали від ракет, нічого не встигли взяти, бо було дуже, дуже страшно, я дуже плакала і трусилася від страху, ми хоч і переїхали, але тут теж страшно.

Мені 8р, я маленька, але вже не буду маленькою, бо війна заставила подорослішати. Святий Миколай, я дуже мрію про телефон, я займаюся онлайн, а в мене телефон старенький і буває не працює, і я не можу нормально займатися на уроках. Я дуже вірю в чудо і в тебе Микалаю. Ще подаруй Мир на нашій земли. Якщо можно, то моїм братикам теж подаруй подарунок, то буде не справедливо, якщо ти мені подарунок принисеш, а братикам ні. Я вірю в диво і Святого Миколая.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Миколаївка 2023 Текст Історії мирних діти обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення робота сім'ї з двома і більше дітьми Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій