Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Кіра Прилєпа

"Своєю боротьбою ми довели, що гідні називатись європейським цивілізованим народом"

переглядів: 139

Прилєпа Кіра

Сумський навчальний заклад загальної середньої освіти №26, 8-А клас

Вчитель, що надихнув на написання есе - Малофєєва Олена Сергіївна                  

Моя Україна майбутнього

Яким я бачу майбутнє України? Це насамперед незалежна, сильна, розвинена європейська країна. Чому я так впевнена в цьому, бо вірю в наших людей, бачу, як в цей непростий час, час війни, виріс рівень свідомості більшості людей, бачу Україну успішною демократичною країною, у якій панують мир, добробут та стрімке економічне зростання. 

Я народилась в Україні. Це надзвичайно гарна держава з чарівною природою, з багатою культурою та традиціями. Упевнена, що майбутнє України залежить від нас з вами. Якщо ми будемо байдужими до всього, що відбувається навколо нас, то ніколи не зможемо збудувати щасливе майбутнє. Тож якщо ми хочемо бачити свою рідну країну розвиненою і сильною, ми повинні розвиватися самі, тим самим розвиваючи рідну країну, не бути байдужими до майбутнього і докладати до цього якомога більше зусиль. 

Так історично склалось, що в усі часи український народ змушений повсякчас відстоювати свою свободу і незалежність. На жаль, і в цей час Україні знову доводиться боротися з російськими загарбниками, які посягають на нашу землю, свободу та незалежність. Адже, Україна – це Європа. Ми – європейці. Ми – центр Європи. Ми  доводимо це щодня, змінюючи нашу державу, будуючи незалежність і наше майбутнє, захищаючи кордон Європи від російських агресорів.

На жаль, нам доводиться проходити неймовірно складний шлях захисту своєї країни від ворожого вторгнення, катування, вбивства наших людей російськими окупантами. Ми платимо надзвичайно велику ціну – життя. І своєю боротьбою ми довели, що гідні називатись європейським цивілізованим народом, народом з великої літери. І рано чи пізно це обов’язково станеться, адже після нашої Перемоги ми обов'язково відбудуємо нашу країну.

Я надзвичайно пишаюсь тим, що я українка, що являюсь маленькою частинкою цього прекрасного волелюбного  та гордого народу, і сподіваюсь, що всі ми разом відбудуємо, відновимо нашу Україну, сильну, вільну, незалежну, суверенну державу!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Суми 2023 Текст Історії мирних діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій