Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ганна Бородавкіна

"Світла пам'ять про Ганну Валеріївну завжди житиме в наших серцях"

переглядів: 190

1 лютого 2023 року російська армія обстріляла житловий сектор Краматорська. Ракета «Іскандер-К» влучила в багатоквартирний будинок. Там у своєму помешканні загинула Ганна Бородавкіна. Їй було 47 років. Свій наступний день народження Ганна мала зустріти 21 березня. 

Світла пам'ять про Ганну Валеріївну завжди житиме в наших серцях

Останнім часом Ганна з чоловіком залишалися ночувати в мами, але 1 лютого вирішили бути вдома. Наступного дня жінка планувала їхати на семінар до іншого регіону. 

Ганна Бородавкіна була директоркою Краматорської загальноосвітньої школи №24, вчителькою початкових класів та української мови і літератури. Педагогиня щоденно робила неоціненний внесок в освіту Краматорська, сказали в управлінні освіти міста.

У навчальному закладі, де працювала Ганна Валеріївна, її пригадують чуйною, справедливою та турботливою директоркою. «Неможливо дібрати слів, щоб висловити співчуття рідним. Світла пам'ять про Ганну Валеріївну завжди житиме в наших серцях», – написали на сторінці школи.

Колишня вчителька Ганни розповіла, що запам'ятала її старанною ученицею та хорошою людиною: «Анечка, яку я навчала в п'ятій. Золота медалістка, розумниця, світла людина, жінка, мати. Потім я навчала її дітей, успішних, так само розумних, світлих». 

«Надійна та відповідальна колега. Талановита та справжня», – додала знайома загиблої Олена Дрига.

Обстріл Краматорська 1 лютого забрав життя щонайменше трьох людей, 20 цивільних отримали поранення. Пошкоджено вісім багатоквартирних будинків, з яких один повністю зруйновано.

Джерело: платформа пам’яті “Меморіал” https://www.victims.memorial/

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2023 Текст Історії мирних жінки обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій