Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Сумую за своєю домівкою, за нашою великою родиною"

переглядів: 73

Мене звати Уляна. Мені 4 рочки. Я приїхала з міста Краматорськ, Донецької області до Олександрії, Кіровоградської області. Дуже гарне місто, мені тут подобається і я себе відчуваю у безпеці. Також в мене з'явились нові друзі, їх звати Кіра і Данило. Вони трохи старші за мене, але з ними весело.

Сильною та хороброю дівчинкою мені допомагає бути мій хрестик на шиї та віра в Бога. Я дуже сумую за своєю домівкою, за нашою великою родиною, друзями. Особливо мені не вистачає моєї собаки Єви, яку нам довелося залишити вдома із бабусею та дідусем.

Я дуже вдячна батькам та Богові за те, що відчуваю себе у безпеці. І мрію, що скоро вже закінчиться війна і повернемось до свого рідного міста, де ми зустрінемось зі всіма, кого дуже любимо. Я люблю малювати, тому додаю то свого листа малюнок для тебе, дорогий Святий Миколаю.

Сумую за своєю домівкою, за нашою великою родиною

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій