Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталя Олександрівна

«Страшно дуже знаходитися в будинку, над яким літають різні види зброї»

переглядів: 60

В нашому житті війна почалася ще з 2014 року. Наше місто розташоване на лінії розмежування, тому нам дуже не пощастило. Донька має статус «дитини війни», дитинство в неї вкрала постійна війна. Але вона виросла дуже самостійною дитиною та відмінно навчається. Страшно дуже знаходитися в будинку, над яким літають різні види зброї. В цей час гудить земля, трямкотить посуда в шафах, будинок як виривають з корінням. Страшно дуже! А коли знаходишся у холодному, сирому підвалі, то також дико страшно, якщо завалить - не відкопають. Страшно, коли обстріл закінчився, а дитину з підвалу вивіла, а вона стала заїкатися. Світла нема, газа з 2014 також, вода була технічна, а потім знову зникла. Виживали як могли. Нам були потрібні лікарі, так як постійні обстріли, ми не мали можливості до них поїхати в інші міста. Також медикаментів в місті нема, вони нам також дуже були потрібні.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Красногорівка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я діти
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій