Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анна Володимирівна Нікітенко

«Стояли в черзі по 10 годин, щоб хоч щось принести додому дітям»

переглядів: 52

24 лютого я була вдома, у місті Глухів, Сумської області. Збирала діток до садочка, як зателефонувала сестра і сповістила, що почалася війна. Я живу не далеко від кордону рашистів. Найважче було дістати їжу, підгузки, молочні суміші. Магазини були всі порожні. Важко було поясниш діткам, що немає смаколиків, які вони звикли бачити на прилавках магазинів.

Пережили важкий час у підвалах: жили в холоді з маленькими дітками. На той час в мене було двоє моїх діток та четверо племінників. І всі вони хотіли їсти. Стояли в черзі по 10 годин, щоб хоч щось принести додому дітям.

Далі ми вирішили їхати в Івано-Франківськ. Це було дуже небезпечно. Рашисти обстрілювали машини і колони з мирними людьми.  Коли приїхали до Івано-Франківська, мої діти плакали від радощів, що в магазинах є все. Незнайомі люди впустили нас у свою квартиру пожити.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Глухів 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення харчування дітей їжа 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій