Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Василівна Огороднікова

«Спочатку в місті був ажіотаж, а потім ми виїхали»

переглядів: 11

Ми з Донецької області, з міста Новогродівки. Зараз у Львові. Мені 42 роки, моєму сину – шість. Коли зателефонували родичі й сказали, що почалася війна, ми довго не чекали, вирішили виїхати. 

Шокували обстріли і взагалі - те, що дивилася в новинах про різні міста. Був страх за сина, за його життя. І за своє, звісно.

Спочатку в місті був ажіотаж, а потім ми виїхали. До Покровська поїхали на автобусі евакуаційному, а звідти – потягом у Львів. Труднощів не було.

Я не хочу більше нікуди їхати, тільки повернутися додому. У мене тут постійна робота. Я офіційно працюю. Та коли знаходишся довго не в рідному місті, не у своїй домівці, це тисне. Та загалом я непогано почуваюся. Мені допомагає віра в Бога та ЗСУ.

На жаль, мабуть, це надовго. Я кінця-краю війні не бачу. Дуже хочеться, щоб якнайшвидше все закінчилося, і ми повернулися додому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новогродівка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій