Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Яна Олегівна

«Спати лягали у коридорі на підлозі»

переглядів: 38

Моя сім'я з міста Лисичанськ, Луганської області. Після повномасштабного вторгнення перебували вдома. Через тиждень не стало води, світло ледь світило. Обігрівачі працювали цілодобово, але тепла у квартирі не було. Спати лягали у коридорі на підлозі. Продукти до крамниць завозили невеликими партіями. Щоб зняти гроші з банкомату треба було вистояти чергу десь від 5 до 8 годин.

13 березня я з двома дітьми на евакуаційному транспорті виїхала з міста, під звуки ракетних обстрілів, до Львова. Вирішила не покидати Україну. Декілька місяців жили у селищі Дніпропетровської області, потім переїхали до Києва.

Наразі винаймаємо житло. Старша донька ходить до школи, молодша - зі мною вдома. Донька розбила телефон, новий купити поки не маю можливості. Зламався ноутбук.

Тримаємось, віримо в перемогу України й світле майбутнє.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Лисичанськ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта вода непродовольчі товари робота їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій