Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Альона Олександрівна

«Солдати рф кожного дня в окупації намагалися мене зґвалтувати»

переглядів: 46

Ми сім'я ВПО з міста Пологи, Запорізької області. Залишилися без будинку та роботи. Наразі проживаємо в місті Запоріжжя. Коштів ледь вистачає на оренду квартири.

Солдати рф кожного дня, поки ми були в окупації, намагалися мене зґвалтувати. На радість, це їм не вдалося. Через це у мене сильна психічна травма. 

У нас не було води. Ми ходили до річки під обстрілами. Була проблема з ліками. У моєї мами тяжкий стан здоров'я. Вона досі в окупації. На жаль, немає коштів, щоб її вивезти. Багато коштів ми займали в знайомих, щоб я могла вивезти доньку.

Про ті жахливі події нагадує тільки біла мотузка, яку мама мені пов'язала, коли ми виїжджали з окупації. Моя дочка дуже морально виснажена у Пологах, Запорізької області, бачила багато трупів людей на дорогах.                

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Пологи 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло їжа розлука з близькими окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій