Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віолета Адажинікова

"Сьогодні кожен українець наближає її до перемоги"

переглядів: 61

Адажинікова Віолета

Кз «Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської област», учениця 10- В класу

Надихнула вчителька історії - Сопронюк Наталія Володимирівна

«Чому бути українкою – це моя суперсила»

Бути українкою – це моя супер сила! Я пишаюсь тим, що народилася в країні, яка відзначається багатою культурною спадщиною та своєю історією. Україна – це моя душа, моє натхнення, і місце, куди я завжди буду повертатися з найбільшою теплотою та любов'ю.

Наша країна подарувала світові багатьох талановитих письменників, художників, музикантів та внесла великий внесок в світову культуру. Наші традиції та обряди є унікальними і завжди нагадують мені про коріння і спадок, які я несу з цієї землі. Наша українська кухня – один з найбільших скарбів для гурманів. Борщ, вареники, ковбаса та сало - ці страви відзначаються смачними смаками та багатою культурною історією. Вони відображають зв'язок з природою та традиціями. Живопис та образотворче мистецтво України вражають своєю різноманітністю та талантом художників. Традиційний український живопис і розпис на хатах, відомий як "петриківка", вражають барвистістю та символічним змістом. Також, я вважаю, що нашою найбільшою гордістю є наша українська мова. Жодна мова світу не зрівняється з нашою соловʼїною українською мовою!

А ще, великою гордістю України є її історія. Саме з сторінок історії проявляється незламний дух української нації. Український народ пережив на своєму шляху багато випробувань, та завжди стояв на варті своєї Батьківщини. Ця земля була свідком багатьох важливих подій і завжди гордо вистоювала перед випробуваннями. Історія України - це історія боротьби за незалежність, збереження культурної спадщини та пошук власного шляху у світі.

Сьогодні кожен українець, громадянин своєї країни, наближає її до перемоги. Існує безліч способів, як можна допомогти свої країні. Особисто я, наближаю свою державу до перемоги своїм сумлінним навчанням. Кожного дня на уроках я покращую свої знання української мови, вивчаю її історію, поглиблююсь в вивчення культури та намагаюсь розповідати про неї іншим. Я вірю, що разом, ми зможемо досягти перемоги і забезпечити краще майбутнє для України.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харківська область 2022 2023 Текст Історії мирних жінки молодь діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій