Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Володимир Анатолійович Дорошенко

«Снаряд розірвався в двадцяти метрах від мене»

переглядів: 26

Після початку війни моя родина виїхала до Польщі, а я залишався у Бахмуті. Під масованими обстрілами намагався вберегти майно та вижити. Було дуже складна, адже не було світла, води та газу. Місто руйнувалось на очах. Житло мого племінника зруйнували, тож він пів року жив у мене.

Потім снаряд прилетів у біля мого будинку, пошкодило дах та вікна, собаку розірвало на шматки. 

Деякий час я жив у Часовому Яру, доглядав за господарством тещі. Ледь не загинув після прильоту снаряда. Я встиг впасти а землю. Снаряд розірвався в двадцяти метрах від мене. Потім снаряд прилетів у будинок до сусіда, він загинув на місці. Я довго не виїжджав, тому що було шкода собак, але потім виїхав у Костянтинівку. Декілька разів навідувався у Бахмут. Там дізнався, що мої сусіди – молоді хлопці – загинули. Їхні тіла залишились у під’їзді, бо поховати їх під обстрілами неможливо. 

Зараз я чекаю на повернення дружини в Україну. Поїдемо кудись та будемо винаймати житло.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бахмут 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими Біженці
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій