Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Григорівна

«Складно було взяти себе в руки»

переглядів: 249

Я з Мирнограда. Мешкаю зі своєю родиною. У перший день війни був такий шок, що я навіть не пригадую, звідки я дізналась про повномасштабне вторгнення. Ми не знали, що робити, не очікували такого повороту подій. Складно було взяти себе в руки, заспокоїтись і прийняти правильне рішення, як діяти далі. У моральному плані було найтяжче.   

Мої рідні і близькі згуртувалися, стали добрішими. На початку війни багато людей виїхали, місто стало порожнім. Зараз більшість повернулась. Не повернулися лише ті, хто виїхав за кордон. Зате зараз у нас багато переселенців - людей у місті збільшилося в рази.

І до війни, і зараз я працюю у міськводоканалі. На нашому підприємстві майже всі залишилися на місцях. Підтримують нас гуманітарною допомогою. Ніхто нікого не покинув.

Хочеться, щоб війна закінчилась, і ми жили в мирній країні. Щоб була робота, можливість вчити дітей. Щоб була тиша і мир.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мирноград 2022 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій