Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Вадим Ганюк

"Скільки він доброго міг зробити, скільки чудового міг би навчити свою дитину"

переглядів: 47

33-річного Вадима Ганюка російські військові вбили 12 березні 2022 року в селі Андріївка на Київщині. Тіло Вадима знайшли у погребі на власному подвірʼї. Того ж дня окупанти вбили ще двох чоловіків у Андріївці – Руслана Яремчука та кума Вадима, Віталія Кибукевича.

Скільки він доброго міг зробити, скільки чудового міг би навчити свою дитину…

Вадим Ганюк був родом із Андріївки. Працював водієм автобуса на маршруті «Київ – Андріївка». Любив свою роботу і відпочинок із сімʼєю. У вільний час рибалив. Коли почалося російське повномасштабне вторгнення, вирішив залишатися в селі, аби глядіти господарство.

«Він був справжнім чоловіком – хоробрий, цілеспрямований, впертий. Люблячий батько і найкращий чоловік. Наш синочок схожий на татка, як дві краплі води», – сказала дружина Вадима, Альона Ганюк.

«У школі Вадим був спокійним, сидів, зазвичай, на останніх партах. Вчився добре. Коли через багато років після випуску я зустріла його на зупинці біля маршрутки, то спочатку й не впізнала. А він упізнав, підійшов, привітався, запитав, як справи. Із Вадимом завжди було цікаво їхати, він був широко обізнаний в багатьох питаннях, завжди з любов'ю розповідав про свою родину, однокласників, односельців… Справжній трудівник!», – пригадала шкільна вчителька загиблого, Лариса Мала.

«Він був дуже хорошим і щирим. Несправедливо, коли таких людей позбавляють життя. Скільки він доброго міг зробити, скільки чудового міг би навчити свою дитину», – додала Марина Стахова, яка знала Вадима.

У Вадима Ганюка залишилися батьки, дружина, син, сестра, теща і тесть.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Андріївка 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти поранені психологічні травми втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій