Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Резник Артем Романович, Резник Михайло Євгенович

"Сидимо ночам в коридорі, на вулиці майже не гуляю, бо часті сирени, страшно дуже"

переглядів: 68

Мене звуть Артем і мій братик Михайлик (він ще не вміє ні писати, ні говорити словами), пишу за двох. Жили з мамою та татом (вітчим) у Дніпрі 3 роки, ходив до школи, відвідував гурток тхеквондо, потім почалася війна, народився братік, життя наше перевернулося нажаль не кращим чином, довелося з мамою і маленьким 2х тижневим братиком покинути це гарне місто і поїхати на постійне місце проживання до бабусі, знову змінити школу, зному змінити друзів.

Зараз ходжу на джиу джитсу, мені дуже подобається цей вид спорту, ходжу з моїм другом. Маю домашніх улюбленців, папужка Маша і маленького поки що равлика)))) Мама зараз з братиком вдома, іноді бере підробіток, коли бабуся може посидіти з маленьким, бабуся працює, хоча вже на пенсіїї (((

Переїхали в інше місто, зміна школи і всього, що так подобалось, сидимо ночам в коридорі, на вулиці майже не гуляю, бо часті сирени, страшно дуже, люблю дерев'яні 3д пазли (зброю або машинки), де багато деталей, люблю їх збирати з мамою, це часа 4 аж займає))) а малеча любить прибирати и малювати, мольберт хотіли би йому купити.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Кривий Ріг 2023 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення робота сім'ї з двома і більше дітьми Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій