Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана

«Шокувало, коли обстрілювали і до нас прилітало»

переглядів: 28

Я жила і живу в Дружківці, нікуди не виїжджала. Мені 52 роки, зараз без роботи. Загубилася трудова книжка десь у Сіверську. Маю трьох дітей дорослих. Наймолодша донька вчиться в 11 класі. Всі діти мої наразі живуть на заході країни.

Я не вірила, що війна почалася. У нас в місті тихо було, спочатку не дійшло. А потім дуже боляче було. Шокувало, коли обстрілювали, і до нас прилітало.

Був період минулого року, коли до листопада не було газу й води. Бо на той час добивали до Слов’янська, а звідти нам поступала вода і газ. То тоді були важкі часи.

На початку повномасштабної війни ми дітей відправили з міста, бо дуже хвилювалися за їх життя. А ми з чоловіком залишилися тут, бо мали на руках стареньких батьків. Діти поїхали, хто куди. Дівчата взагалі в церкві жили.

Я вірую в Бога, я знаю, що моє життя в його руках, і в мене стресу не було як такого.

Мрію про майбутнє в своїй країні: тихій, мирній, вільній. Але то - мрія, бо то ще, мабуть, не скоро буде.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дружківка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло непродовольчі товари робота діти внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій