Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віра Миколаївна

«Шокувала мене війна взагалі»

переглядів: 69

Віра Миколаївна в евакуації продовжує виконувати службові обов’язки. Її непокоять люди, які не виїхали з Бахмута попри вмовляння

Мені 65 років, я працівник Бахмутської міської ради. Виїхала з міста у травні минулого року. Зараз працюю дистанційно. Є чоловік, мати з нами живе. 

24 лютого був звичайний робочий день. Зазвичай я дуже рано встаю. Збиралась на роботу, включила новини - і почула. Для мене це був жах! Я досі не можу в це повірити. Шокувала мене війна взагалі. Шокувала ця вся ситуація. 

Звісно, багато чого не вистачало. Відключили опалення. Не було газу, світла, у нас були сильні бої, було дуже страшно. Ми виїжджали під обстрілами. 

В мене мама там залишалася. Я дуже переживала, вмовляла її. Вона тільки недавно виїхала, але там взагалі ще багато людей залишалося. Хоча всім говорили, що потрібно виїжджати.

Можливо, в цьому році все це жахіття закінчиться. Хотілося б дочекатися нашої перемоги, повернутися в Бахмут, хоча я розумію що там вже просто руїни. Але віримо, що наше місто відбудують, і все буде добре. У нас було дуже гарне і затишне місто – хочеться, щоб воно знову зажило.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бахмут 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій