Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Шеремет

"Розстріляли у дворі багатоквартирного будинку"

переглядів: 13

37-річного Олександра Шеремета вбили російські військові під час окупації Київської області. 25 березня 2022 року його та ще трьох сусідів розстріляли у дворі багатоквартирного будинку в Ірпені.

Розстріляли у дворі багатоквартирного будинку

Олександр народився в Ірпені, закінчив школу №17. Опісля вступив на факультет фізичного виховання до Національного педагогічного університету імені Драгоманова. Працював у дитячо-юнацькій спортивній школі рідного міста та у Києві. Був тренером зі спортивного орієнтування, майстром спорту.

«За час роботи багато його вихованців досягали успіхів та почесних звань на спортивних змаганнях. Для когось він був прикладом, для когось товаришем, для когось - наставником. Пам’ять про Олександра завжди залишатиметься в наших серцях», – розповіли колеги з дитячо-юнацької спортивної школи.

Деякий час Олександр також викладав у Національному педінституті імені Драгоманова та Українському гуманітарному інституті.

«Він був надійний, стабільний і дуже професійний. Обожнював спорт, лижі, біг, їзду на велосипеді й екотуризм», – сказала дружина загиблого Юлія Шеремет.

У Олександра залишилися батько, сестра, дружина і троє дітей.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ірпінь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій