Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Георгій Миколайович Веселов

"Ракетний удар зруйнував усі вікна, лоджію і двері на балкон"

переглядів: 70

Я мешкав у Дніпрі на Набережній Перемоги. Якраз біля того будинку, куди влучила ракета. 

Я прокидаюсь рано і часто заходжу до соцмереж. Звідти і дізнався про повномасштабне вторгнення. Дружина зателефонувала дітям. Дуже важко було. Нам було чути вибухи десь удалині.

Труднощі постійно, тому що пенсії невеликі. На квартплату йде багато грошей, а жити якось треба. Ціни під час війни виросли, стало ще важче. 

Найстрашнішим було те, що ракетний удар зруйнував усі вікна, лоджію, двері на балкон. Я у той момент перебував у спальні. Ліжко стоїть за стіною, а вибухова хвиля пішла через двері, які були відчинені. Від вибуху зруйнувало двері, вибило шибки, пошкодило лоджію. Тепер усі вікна і двері поміняли, а держава і міська влада нам має виділити гроші на ремонт лоджії. 

Після цієї події я виїхав до сина у Кам'янське. Він працює на заводі. Робота то є, то немає. Онуки тут. 

Мені здається, що війна закінчиться цього року. Хотілося б жити, як люди. Як живуть в Європі і в Америці. Не кожну копійку рахувати, а їздити, дивитися світ. А ми не знаємо, як виживати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дніпро 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій