Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Кирило Валерійович Лінський

"Прокинувся о шостій ранку від вибухів"

переглядів: 191

Лінський Кирило Валерійович, 16 років, студент 2 курсу Новомосковського фахового коледжу Українського державного університету науки та технологій, м. Новомосковськ, Дніпропетровська обл.

Вчитель, що надихнув на написання - Заднєвулиця Олена Володимирівна

Конкурс есе "Війна в долі моєї родини"

Війна - це страшна та жахлива подія. Вона приходить зненацька, залишає позаду тисячі поранених, вбитих та знесилених людей.

Війна в Україні почалась 24 лютого. Це жахливий день для кожної родини України. З самого ранку по всій Україні було чутно вибух від ракет, моя сім'я не стала винятком. Прокинувшись о шостій ранку від вибухів, я побачив батьків, які щойно прокинулися (напевно також від вибухів). Ми одразу увімкнули новини, після почутого мене переповнювали різні емоції: хвилювання, тривога, страх.

Напевно, кожен Українець запитував себе "за що?", "навіщо?", "для чого проливати кров в цій безглуздій війні?" Багато людей хотіли б поверти час назад для того, щоб жити мирно в своєму місті зі своєю родиною я був одним з них. Але,

на жаль, час повернути неможливо, тому змушені бігати до укриття, коли лунає сирена, переживати за родину, друзів та знайомих, бо ніхто не знає де впаде ракета та коли закінчиться ця клята війна. І все це замість того, щоб жити повноцінним життям.

Сподіваюсь, що наша перемога вже близько, тому що я хочу повернутися у мирні дні моєї сім'ї, та хочу щоб у кожного було своє щастя у мирній Україні!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новомосковськ 2022 Текст Історії мирних діти обстріли безпека та життєзабезпечення освіта діти перший день війни 2022 Конкурс есе 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій