Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віктор Слєпцов

"Потрапив під ворожий обстріл, коли їхав на виклик"

переглядів: 31

Віктор Слєпцов загинув 8 березня у Сєвєродонецьку на Луганщині. Чоловік був водієм “швидкої”, працював у Сєвєродонецькій багатопрофільній лікарні. Потрапив під ворожий обстріл, коли їхав на виклик – надавати паліативну допомогу пацієнту. Того дня загинула також санітарка лікарні Валентина Рухло.

Потрапив під ворожий обстріл, коли їхав на виклик

Попри воєнні дії, Віктор Слєпцов не покидав своєї роботи.

«Віктор Дмитрович був добрим та ввічливим. Не раз, ще до повномасштабної війни, міг підкинути мене додому. Коли після 24 лютого вулицями міста було небезпечно пересуватись, Віктор Дмитрович теж допомагав нам добиратись. Було організовано розвезення працівників лікарні по домівках», – пригадав колега Віктора Ігор Сугако.

Віктора Слєпцова посмертно нагородили медаллю «За врятоване життя».

«За особисту мужність і самовідданість, вагомий внесок у забезпечення надання висококваліфікованої медичної допомоги в умовах збройної агресії, вчиненої російською федерацією проти України», – йдеться в указі Президента України від 24 березня 2022 року.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Сєвєродонецьк 2022 Текст Історії мирних чоловіки поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій