Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Василь Кравчук

"Поряд із Василем загинув його син"

переглядів: 84

Василеві Кравчуку було 64 роки. Він загинув 28 квітня 2023 в Умані на Черкащині. Вночі російська армія завдала ракетного удару по житловій багатоповерхівці міста, забравши життя 23 людей. Поряд із Василем Кравчуком загинув його син Андрій.

Поряд із Василем загинув його син

Василь народився на Черкащині. Свого часу працював на заводі «Рембаза» в Умані, від якого отримав квартиру на вулиці Комарова, 25, яку в серпні 2022 року перейменували на Захисників України. Коли завод у 1990-х закрили, влаштувався в будівельний супермаркет. Василь і виготовляв продукцію, і продавав її.

Знайомі пригадують Василя Кравчука добрим, привітним. Розповідають, що він дбав про свою родину. Цікавився громадським та політичним життям.

Сім'я Кравчуків мешкала на восьмому поверсі будинку, який зруйнували російські обстріли. 28 квітня дружини Любові та старшого сина Віталія не було вдома – вони поїхали в село...

У Василя Кравчука залишилися дружина, син та онук.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Умань 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій