Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

Всі поробки
Надія Можаровська

Поробка "Ведмедик-талісман"

переглядів: 484

Ведмедик-талісман передала до Фонду Ріната Ахметова сім'я Можаровський. Вони бігли від обстрілів з Авдіївки. Переселилися в Очеретине, розташоване всього в декількох кілометрах від лінії розмежування.

Можаровськi жили в Авдіївці, поки в їх багатоповерхівку не влучили два снаряди. Тепер в їх квартирі розбиті стіни, розірвана система опалення, зіпсовано все майно.

І в Очеретине війна наздогнала сім'ю. У 2016-му, взимку, ледве не загинули діти Надії Можаровської - вони вирішили прогулятися по околиці селища, коли почався обстріл. Брати Дмитро та Максим дивом залишилися живі.

Фонд привозив в селище набори виживання – продукти харчування, які багатьом врятували життя і підтримали у важку хвилину.

Дмитро Можаровський на знак подяки передав нам плюшевий талісман із зворушливим написом "Допоможемо". Саме так називався Гуманітарний штаб, створений при Фонді Ріната Ахметова одразу після початку збройного конфлікту на Донбасі.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
#Очеретине #2016 #2017 #жінки #діти #переїзд #зруйновано або пошкоджено житло #обстріли #безпека та життєзабезпечення #харчування дітей #сім'ї з двома і більше дітьми
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
Всі поробки