Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Іллівна Гончарова

«Швидше закінчилася б війна, щоб я могла поїхати до батьків на могилку»

переглядів: 658

Навіть у розпал бойових дій вони не залишили будинок. Любов Гончарова переживає війну разом із чоловіком у прифронтовому селищі Новолуганське. Із кожним роком сил і терпіння залишається все менше.

Удома ми перебували. Коли стріляли, лежали в підвалах. Дід на роботі був, я сама. Страх, та й усе. Страшно, адже тут нікого не було... Нікуди ми не виїжджали. Куди нам виїжджати? Кому ми потрібні?

Я отримувала продуктову допомогу від Ріната Ахметова. Раз грошову допомогу отримувала і разів зо два продуктові набори. Остання гуманітарна допомога була так взагалі хороша, багато. І гігієнічні набори, і продуктові набори.

Хочеться, щоб швидше закінчилася ця війна, щоб проїхати я могла до батьків на могилку. Племінники живуть, батьки поховані й не можемо нікуди виїхати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новолуганське 2014 Аудіо Історії мирних пенсіонери обстріли безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій