Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександра Овчарук

"Після закінчення війни нарешті всією родиною зможемо зібратися за одним столом"

переглядів: 15

Овчарук Олександра

П-11 група, відокремлений структурний підрозділ "Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки"

Вчителька, яка надихнула на написання – Чернюк Ірина Любомирівна

Моя Україна майбутнього

Зараз для мене найголовніше - це мир в Україні. Мир забезпечить нам стабільність у житті, гармонію та спокій. Також мир дасть можливість щасливо жити, працювати й не переживати за своє життя або життя близьких. Я хочу лише, щоб війна якомога скоріше закінчилася! Щоб більше не доводилося чути жахливих реалій війни, новин про обстріляне місто чи загиблих.

У майбутньому я бачу мирну державу, повернення окупованих територій Україні, припинення кровопролитних боїв і відбудову зруйнованого, відновлення старого, побудову нового. Значний економічний прогрес у державі. Я буду сподіватися, що Україні вдасться потрапити в ЄС та НАТО, щоб заручитися ще більшою світовою підтримкою. Упевнена, Україні після війни буде необхідно розбудовуватися й розвиватися. А також

вірю в те, що країна постане великою, сильною, незалежною, розвинутою та могутньою державою.

Коли ж Україна переможе, я буду допомагати, як і зараз, потерпілим від жахіть сьогодення та нарешті зможу зібрати всю родину за одним столом. Багато моїх родичів виїхало, тому коли закінчиться війна, ми отримаємо змогу зібратися в сімейному колі й весело, безтурботно провести час. Проте, я мрію, прагну подорожувати нашою країною, аби відвідати різні її місцини. Особливо хотіла б потрапити у Херсон, де моя сім’я відпочивала до початку війни.

Вважаю, що зараз для України дуже важливим та необхідним є мир. Звичайно, люди повинні робити все можливе для перемоги нашої держави. Багато хто після закінчення війни повернеться в рідні міста, села чи побачиться з рідними. Я, своєю чергою, здобувши освіту та працюючи, буду робити внесок у щасливе майбутнє нашої незалежної, суверенної держави.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Луцьк 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій