Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина Миколаївна Абламська

«Після першого обстрілу у будинку вилетіли вікна»

переглядів: 61

Мені 33 роки. Маю чоловіка і двох синів. Старшому – одинадцять років, меншому – півтора роки. Ми жили на межі Миколаївської і Херсонської області. Про початок війни дізналися з новин. Згодом почули вибухи. Після першого обстрілу у будинку вилетіли вікна. Ми ночували у підвалі. У ньому було холодно. У березні виїхали у інше місто. Узяли з собою лише документи. 

Зараз у нашому населеному пункті немає ні газу, ні світла, ні води. Зруйновано багато житлових будинків, школа, дитячий садок і сільрада.

Чоловік залишився без роботи. Важко матеріально й морально. Діти налякані. Ми покладаємося на ЗСУ. Віримо в перемогу. Ми повернемося додому і почнемо все з нуля.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Миколаївська область 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло непродовольчі товари діти внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій