Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Перші в житті Барні, перший плавлений сирок і перший чупа-чупс в підвалі"

переглядів: 28

Я, Максим, разом з мамою, татом та моєю сім'єю проживаємо у місті Буча. Мені 3 роки і 11 місяців. Я завжди мріяв про братика і сестричку, а навіть двох одразу.

Нам вдалося вижити в складний період. Протягом двох тижнів ми перебували в окупованій Бучі разом з моєю молодшою сестрою, якій було 2 роки і 2 місяці.

Після цього ми вирушили в довгу подорож, шукаючи безпеки і захисту від війни. Мама робила все можливе, щоб я запам'ятав лише хороше. Перші в житті Барні, перший плавлений сирок і перший чупа-чупс в підвалі - це ті речі, які нам нагадують про наші складні часи. Ми віримо в перемогу над злом.

Моя мрія - це мир і справедливість, я хочу, щоб війна закінчилась. Я люблю машинки, будівельну техніку і щовечора читаю книжки з мамою, переважно про машини.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Буча Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення харчування дітей діти окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій