Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Катерина Захарова

«Перемога вимагає великої працездатності та відданості»

переглядів: 11

Захарова Катерина, учениця 11 класу КЗ "Ліцей №4 імені А.С. Макаренка Долинської міської ради"

Вчитель, що надихнув на написання есе - Ткаченко Олена Анатоліївна

 Чому бути українкою – це моя суперсила?

Моя рідна країна, Україна, має глибокі коріння, багату історію та культуру. І я пишаюся тим, що можу відзначати це походження. Я пишаюся своєю українською національністю з безлічі причин. По-перше, Україна – це країна багатого культурного спадку, яка нараховує тисячолітню історію. Наша мова, музика, танці, традиції та обряди вражають своєю красою і глибиною, і я пишаюся тим, що маю можливість спільно з іншими українцями ділитися цією спадщиною.

По-друге, Україна – це країна, яка завжди стоїть на захисті своєї незалежності та волі. Наша нація проявила справжній героїзм і визначність в багатьох історичних подіях, зокрема в війні, яка розпочалася на Донбасі з 12 квітня 2014 року, а потім і по всій території Україні з 24 лютого 2022 року, яка триває й наданий момент як російсько-українська війна.

Ця воля та відвага наших захисників та захисниць є надихаючим прикладом для мене та інших українців. По-третє, для мене Україна – це країна природної краси, величних Карпат, чарівних Кримських гір, безмежних полян і чистих річок. Моя українська природа надихає мене до збереження навколишнього середовища та бережливого відношення до природи. Я проживаю біля ДСДЛ центрі Веселі Боковеньки, там працюють мої батьки, а колись там працювали дідусь і прабабуся.

Раніше я приймала там участь в лісництві, саджала дерева, допомагала доглядати за парком, проводила всілякі дослідження та приймала участь в конкурсах, за що маю дипломи й грамоти.

Протягом століть українці пережили численні випробування, але залишаються міцними та незламними.Незламність духу та сила української нації вражають світ своєю відданістю і витривалістю. Велика частина цієї сили походить із відчуття національної гордості та ідентичності. Україна має багатий культурний спадок, талановитих митців, літераторів та вчених, які завжди підтримували національну свідомість.

Найкращий приклад незламності українського народу – Революція Гідності 2013-2014 років. Мільйони українців вийшли на вулиці, борючись за свої права та демократію. Незважаючи на насильство та пригнічення, вони залишилися міцними та визначеними.

Нещодавні події, такі як російська агресія, підкреслюють незламність та гідність українського народу. Україна відстоює свою незалежність і територіальну цілісність з великою мужністю.відзначається своєю гостинністю і співчуттям. У важкі часи українці завжди готові допомагати і підтримувати один одного. На мій розсуд, ця солідарність і об’єднаність роблять націю надзвичайною.

Заради перемоги, я буду робити все, що в моїй силі і можливостях. У свої здібності заради перемоги я готова вкладати зусилля, навички та віру у себе, бути наполегливою, працьовитою і чесною. Перемога вимагає великої працездатності та відданості.

Я готова працювати докладно та цілеспрямовано, незалежно від того, наскільки складно чи тривало це може бути. Відданість цілям допомагає мені подолати всі труднощі. Коли ми переможемо, я вірю, що саме перемога буде для мене винагородою за віддану працю і незламну віру в свої можливості, і я готова йти на край світу, щоб її досягнути.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Зелений Гай 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій