Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Вікторія Вікторівна

«Перебування в окупації, викрадення мене, катування солдатами рф..»

переглядів: 23

У 2014 році через війну ми з дитиною вимушені були покинути домівку в м. Єнакієве, Донецької області, залишивши там все. Місто Балаклія, в яке ми переїхали жити, піддавалося постійним обстрілам з важкої артилерії та авіації.

З 02.03.2022 по 11.09.2022 місто було окуповано військами рф. До нас додому приходили солдати рф, пограбували нас, забрали всі гроші, мої документи. Погрожували зброєю, мене викрадали та катували, потім відпустили, але заборонили виїжджати. Від цих подій дитина отримала психологічну травму. Ми з ним досі періодично відвідуємо психолога та психіатра.

Найжахливіше - перебування в окупації, викрадення мене, катування солдатами рф. Був період, коли не було можливості купити взагалі нічого, місто було закрито на в'їзд та виїзд. Ніяких товарів, харчів, ліків не привозили. Також дуже часто не було світла та води, взимку - опалення. Залишились уламки снарядів та мін, які прилітали до нашої квартири.

Мій син був свідком нападу солдат рф на нашу родину, пограбування, викрадення мене, йому сказали прощатися зі мною, оскільки він мене більше не побачить. Декілька годин мене утримували в невідомому йому місті, він думав, що мама більше не повернеться...

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Балаклія 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення санітарія і гігієна здоров'я їжа окупація фільтрація полон
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій