Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Оксана Лисогор

«Від обстрілів ми ховалися, де доведеться: і вдома, і в підвалі»

переглядів: 431

З першими пострілами життя Оксани Лисогор змінилося. Разом з мамою і донькою довелося пережити обстріли рідного селища. Відновити зруйновані будинки та вижити людям на лінії розмежування допомогли благодійні організації.

Коли почали постріли звучати, я зрозуміла, що наше життя змінилося. Було страшно за себе, за дочку, за батьків. Ховалися, де доведеться: то вдома, то в підвал бігли. Так хочеться забути все, що тоді було.

Під час обстрілу наш будинок пошкодило осколками. Відновити його допоміг благодійний фонд. Допомагали Рінат Ахметов, Червоний Хрест, ООН. Нам і зараз допомагають різні організації. Мама моя отримувала продукти, це була дуже хороша підтримка.

Від обстрілів ми ховалися, де доведеться: і вдома, і в підвалі

Війна нам принесла багато проблем. Раніше ми жили поруч з обласним центром і могли туди поїхати в будь-який час, тепер цієї можливості немає. Ми тут ніби відрізані. Безпеки теж немає, тому що стріляти не припиняють. Хоч і далеко, але все одно тривожно.

Я мрію про нормальне життя, яке було в минулому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Передільське 2014 2015 2021 Текст Історії мирних жінки зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій