Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Романа Мясоєдова

«Останніми словами Романи були: «Мамо, я просто хочу жити»

переглядів: 39

17-річна Романа Мясоєдова загинула 16 березня 2022 року в Маріуполі на Донеччині. Дівчину в спину розстріляли російські окупанти, коли вона спускалася сходами біля кафе «Чайка» у Лівобережному районі міста. Останніми словами Романи були: «Мамо, я просто хочу жити».

«Останніми словами Романи були: «Мамо, я просто хочу жити»

Романа Мясоєдова народилася і зростала в Маріуполі. Ходила до 11-го класу місцевої школи. Була активною та енергійною. Грала у волейбол і мала в цьому успіхи. Любила фотографуватися. Роману згадують життєрадісною дівчиною, яка в кожному бачила щось хороше.

«Вона була дуже доброю. Іноді здавалося, що таких чуттєвих, щирих і світлих людей більше не існує. Романа допомагала іншим, їй можна було подзвонити, наприклад, о третій ночі, вона все кине і примчить куди треба. Не боялася нічого. А коли до неї погано ставилися, все одно всіх пробачала. Це була найкраща її риса – уміння пробачати», – розповіла подруга Романи.

У Романи Мясоєдової залишилися мама і брати.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки молодь діти поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій