Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віктор Поліщук

"Опинився в епіцентрі вибуху"

переглядів: 19

Життя Віктора Поліщука відібрала російська ракета 14 липня 2022 року. Того дня Віктор мав зустрітися у Вінниці з гуртом «ВВ», якому допомагав організовувати благодійний концерт, та опинився в епіцентрі вибуху.

Опинився в епіцентрі вибуху

Вікторові було 37 років. Народився і жив у Вінниці. Закінчив місцевий торгово-економічний інститут, де здобув фах маркетолога. Став підприємцем – мав власну поліграфічну компанію, яка друкувала рекламні матеріали і встановлювала відповідні банери.

Він обожнював гори, музику і катання сноуборді. Допомагав із організацією концертів, зокрема благодійних, у рідному місті. Під час повномасштабної війни багато волонтерив – робив укріплення за Вінницею, розвозив гуманітарну допомогу в дитячі будинки та лікарні, допомагав фізично і матеріально облаштувати укриття.

Рідні пригадують його душею компанії та справжнім життєлюбом.

Поховали Віктора Поліщука у Вінниці. У нього залишились дружина, донька, батьки і сестра.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Вінниця 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари діти перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій