Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Русланівна Сторчак

«Окупанти знищили наш новий будинок»

переглядів: 201

Сім'я Ірини Русланівни дуже хотіла жити у власному будинку, але росіяни зруйнували ці мрії

Про початок війни ми дізнались зранку 24 лютого з інтернету. У цей день мої діти не пішли у школу і садочок. Старша донька також прийшла до нас, бо жила окремо на квартирі.

Я дуже хвилювалась за здоров'я і життя моїх дітей. Моя менша донька сильно захворіла через постійне перебування в холодному підвалі. В лікарні у неї виявили двосторонню пневмонію.

У старшої доньки почали боліти зуби, і ми навіть не могли вилікувати їх, бо не було лікарів.

Ми встигли купити трохи харчів, тому гуманітарної катастрофи у нас не було. На невеликий період ми виїжджали з рідного міста у більш спокійний населений пункт. Але згодом повернулись - коли трохи все заспокоїлось.

Наш будинок, який ми придбали за рік до цих страшних подій, зруйновано. Ми так і не встигли пожити в ньому, тому пообіцяли дітям, що відбудуємо його.

Нам пощастило, що на зв'язок зі мною вийшли мої далекі родичі, які дуже нам допомогли.

Я повинна була вийти з декрету, але у нас не працюють ні школи, ні садочки, тому мені довелося звільнитись. Надія - тільки на чоловіка, який дуже старається.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я житло робота сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи 2022 Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій