Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Лідія Яківна Кузьменко

«Уночі нас обсипали «градами». Уламок залетів у будинок»

переглядів: 364

“Третього березня ввечері ми почули, що ніби гуділа земля. Це танки йшли”, – розповідає Лідія Кузьменко із Полог. Каже, що їхнє місто зазнавало сильних обстрілів. Одна ракета потрапила в дах сусіднього будинку, через що будова спалахнула. У будинку пенсіонерки повилітали всі шибки і попадали квіти з підвіконь. А після того, як місто вночі обстріляли градами, то уламки залетіли до неї в будинок. На щастя, ніхто не постраждав. Рішитися виїжджати було дуже складно, але в населеному пункті почалися проблеми з продуктами, оскільки окупанти розбили та пограбували всі магазини, тож жінка вирішила евакуюватися до Запоріжжя. Дорога була непроста. Довелося проїхати 9 російських блокпостів. А коли під'їхали до українських позицій, просто плакали від радості.

Уночі нас обсипали «градами». Уламок залетів у будинок

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Пологи 2022 Аудіо Історії мирних жінки пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій